Få bedre balance i livet med EFT - Psykoterapi

Psykoterapi - Nørreport Københav

Individuel terapi ved Nørreport

Der kan være mange grunde til at besøge en psykoterapeut. Intet er for stort eller småt.

I psykoterapi tager vi hånd om din udfordring og opnår en forløsning, så du kan komme bedre i kontakt med dig selv – både kropsligt og følelsesmæssigt.

  • Er du havnet i en akut krise som skilsmisse, dødsfald, fyring, sygdom – måske en ulykke eller et overgreb?
  • Har du tilbagevendende konflikter med en partner, søskende, forældre eller kolleger?
  • Er du ramt af stress og føler, du ikke kan rumme hverdagen?
  • Føler du angst eller depression?
  • Mærker du dig måske for meget eller for lidt?
  • Har du lavt selvværd og føler dig utilstrækkelig?

Jeg har over 20 års erfaring i at arbejde med mennesker. Uddannet EFT-Psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF.

 

Få bedre balance i dit liv.

Parterapeut Kamilla Lindgren
individuel psykoterapi

Emotionsfokuseret Terapi (EFT)

Jeg tager udgangspunkt i den emotionsfokuserede terapi (EFT) og arbejder

oplevelsesorienteret med det, der fylder for dig her og nu.

Som EFT Psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i dine følelser og kroppens emotioner, og jeg bruger dem som ledetråde til dét, der er vigtigt.

Vi vil sammen gå på opdagelse, være undersøgende og nysgerrige på det, kroppen fortæller. Kroppen husker ting, vores hoved har lukket ned for. Nogle gange kan kroppen lukke ned for vigtige informationer, og vi kan få en følelse af ikke at kunne mærke noget. Ind imellem kan det føles som, at kroppen løber af med os, hjertet banker, håndfladerne bliver fugtige, og i situationen kan det føles som om, det er uden grund. 

 

Men det er bestemt ikke uden grund, for kroppen husker noget, der VAR farligt engang, men som ikke er farligt mere. Det er vigtigt at få kigget på sammen med en terapeut. 

I terapien vægter jeg det trygge, empatiske rum og den gode relation mellem psykoterapeut og klient højt. En forudsætning for et godt resultat.

Emotioner i psykoterapeutist perspektiv

Emotioner (vores følelser) hjælper os bl.a. med at håndtere akutte farer, holde på relationer eller håndtere sorg. Fra et psykoterapeutisk perspektiv fortæller den emotionelle aktivering os om, hvor vi står i forhold til vores behov.

 

Emotioner fortæller altså, hvad der er bedst for os, hvad vi ønsker, hvad vi vil, og/eller hvad vi har brug for.

 

Dine emotioner er en rettesnor for, hvad der er vigtigt her og nu. Uanset hvilken emotion eller følelse du kommer i psykoterapi med – og om det er stort eller småt – vil jeg møde dig med et åbent, nysgerrigt og fordomsfrit sind.

 

 

EFT-terapi er den eneste evidensbaserede terapiform. Dét er vigtigt for mig som terapeut. Vi taler i et trygt og imødekommende rum.

Få hjælp, når livet er svært

Jeg hjælper og støtter dig uanset hvilken type udfordring, du har. Stress, angst, skam, lavt selvværd, depression, overgreb/traume, og relationer mellem mennesker er alle emner, jeg ofte møder i det terapeutiske rum.

 

Som EFT-psykoterapeut kan jeg hjælpe dig til at få bedre balance  livet, få dig til at se og anerkende dine styrker og få dig til at slutte fred med dig selv og dine nærmeste.

 

Jeg er lyttende, nærværende og åben, og sammen tager vi udgangspunkt i dig, dine behov og dine ønsker for terapien. I psykoterapi støtter jeg dig, men vil også udfordre og ”skubbe” lidt til dig. Men i sidste ende er det dig, der bestemmer og sætter tempoet.

 

Jeg lytter til dig og hjælper dig til selvindsigt, og du vil hurtigt kunne mærke en forandring. 

psykoterapi - når livet er svært
JEG TROR PÅ, AT VI VED AT DYKKE NED I VORES FØLELSER, KAN KOMME I KONTAKT MED DE KERNEPROBLEMATIKKER, SOM IGEN OG IGEN GØR LIVET SVÆRT. VED AT TAGE HÅND OM DISSE PROBLEMATIKKER I TERAPIEN, KAN VI OPNÅ EN FORLØSNING OG KOMME BEDRE I KONTAKT MED OS SELV - BÅDE KROPSLIGT OG FØLELSESMÆSSIGT.