HVAD ER FYSIGURISK MASSAGE?Fysiurgisk massage virker på mange måder. Men hvad er det egentlig, der gør den professionelle fysiurgiske massage så virkningsfuld?

I almindelighed har massage en lang række positive virkninger, som både kan give fysisk og psykisk velvære.

Den professionelle fysiurgiske massage er en meget specifik massageform, hvis man sammenligner med almindelig massage, Thai massage og andre holistiske former, der primært giver velvære. Den fysiurgiske massage er direkte udviklet på baggrund af kroppens anatomiske strukturer. Det vil sige knogler, muskler, sener og ledbånd. Massagen ved denne form for behandling er altså en lægefaglig korrekt måde at massere på. Professionel fysiurgisk massage er derfor en yderst velegnet metode til at behandle egentlige lidelser i bevægeapparatets bløddele. Som et ekstra plus skaber den også velvære i krop og sind.


Det er velkendt, at kroppen og sindet hænger sammen. Så det giver rigtig god mening at kombinere de to ting, da meget af det, vi går og grubler over, gør at vi spænder op i hele kroppen, og trækker skuldrene op om ørerne. Det er kroppens måde at agere som panser på. Derfor har jeg udviklet et terapiforløb Mind & Body, som du kan læse mere om herHVAD ER ZONETERAPI?Zoneterapi er en behandlingsform, hvor man med trykpåvirkninger under fødderne søger at forbedre funktionen et andet sted i kroppen.

Teorien er, at hele kroppen (makrosystemet) kan findes afspejlet i delområder af kroppen (mikrosystemer), som kommunikerer og vekselvirker med hinanden.


Jeg har hjulpet mange gennem tiden, bl.a. en kvinde der led af Menieres (en hovedpine der sidder inde i øret). Hun havde lidt af denne hovedpine i 25 år, da hun kom til mig. Hun troede ikke på zoneterapi (som hun sagde), men efter første behandling var hun uden hovedpine i tre dage. Hun endte med at slippe helt af med den. Jeg behandlede også en ældre herre, der havde lidt af kronisk hovedpine i mange år. Han slap også af med hovedpinen efter få behandlinger.


Zoneterapi er en komplementær behandlingsmetode, som hverken kan eller skal erstatte den naturvidenskabelige tilgang til sygdomsbehandling.


Det er velkendt, at kroppen og sindet hænger sammen. Så det giver rigtig god mening at kombinere de to ting, da meget af det, vi går og grubler over, gør at vi spænder op i hele kroppen, og trækker skuldrene op om ørerne. Det er kroppens måde at agere som panser på. Derfor er det godt at tage hånd om kroppen og sindet på én gang for at opnå en større helhedseffekt. Derfor har jeg udviklet terapiforløbet Mind & Soul, som du kan læse mere om herKONTAKT MIGLad os tale sammen om psykoterapi er noget for dig og hvad jeg kan hjælpe dig med inden vores første mødeIntet er for stort eller småt at gå i psykoterapi med. Uanset hvilken følelse, du kommer med - om det er stort eller småt - vil jeg møde dig med et åbent og fordomsfrit sind.

Ring +45 40 62 02 97 eller skriv til mig.