Terapi og metoder / Hvorfor terapi?
 
 
 
 
 
 

Der kan være mange grunde til at gå i terapi.

Du kan være havnet i en akut krise som skilsmisse, dødsfald, fyring, sygdom eller måske en ulykke. Det kan være tilbagevendende konflikter med en partner, søskende, forældre eller kolleger. Du kan være ramt af stress, have lavt selvværd, eller måske mærker man sig selv for meget eller for lidt. Intet er for stort eller for småt at gå i terapi med.
 

Metode

Jeg tager udgangspunkt i den emotionsfokuserede terapi (EFT) og arbejder oplevelsesorienteret med det, der fylder her og nu. Det vil sige, at det er dig, der 100 % bestemmer, hvad du synes, det er vigtigt, vi taler om.

EFT tager udgangspunkt i vores følelser og kroppens emotioner og bruger dem som ledetråde til det, der er vigtigt. Det kan være glæde (sommerfugle i maven, boblende fornemmelse), sorg (tung om hjertet, tung i kroppen, tårer i øjnene) og/eller vrede (sammenbidte tænder, knyttede næver mm). I terapien viser emotionerne de områder, der er vigtige at arbejde med.

I terapien vægter jeg det trygge, empatiske rum og den gode relation mellem terapeut og klient højt. Jeg anser det som en forudsætning for et godt resultat.

For mere information om min uddannelse og terapien på eft-instituttet.dk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lad os tale lidt sammen inden vores første møde.

Ring til mig på 40 620 297.

 
Dine følelser er en rettesnor for, hvad der er vigtigt her og nu. Uanset hvilken følelse, du kommer med - om det er stort eller småt - vil jeg møde dig med et åbent, nysgerrigt og fordomsfrit sind.
 
Venlig hilsen
Kamilla Lindgren
Lindgren Terapi | CVR: SE 40593340 | Nørregade 28D, 1165 København K  | Tlf.: +45 40620297