I stikord

  • Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF
  • Uddannet psykoterapeut ved EFT-Instituttet i København
  • Uddannet zoneterapeut fra FDZ-skolen i Herlev
  • Uddannet fysiurgisk massør fra At Work skolen i København

Har udført behandling siden 2002 i større virksomheder i København og omegn og har haft egen klinik i ca. 12 år.

Særlige interesser
Angst, skam, stress, sorg, eksistentielle livskriser, krise, relationer mellem mennesker og de problemer, der kan opstå.
 

Om mig

Jeg har altid arbejdet med mennesker. Først som zoneterapeut, siden som massør og nu også som psykoterapeut.

Jeg ser og mærker det hele menneske. Jeg ønsker at hjælpe mennesker med både at mærke og udvikle sig selv. Med min hjælp udvikler de sig til at kunne udtrykke følelser, at bryde ud af uhensigtsmæssige mønstre, at slutte fred med sig selv og ikke mindst at blive klar på egne styrker.

Gennem den 4-årige uddannelse som psykoterapeut ved EFT-Instituttet i København og i arbejdet som terapeut har jeg mødt et væld af spændende mennesker, der hver især døjer med udfordringer af den ene eller den anden slags.

Det fantastiske er at se, at der hurtigt kan ske en forandring. Fra gang til gang udvikler mine klienter sig, og de begynder at mærke efter, reflektere, udtrykke deres følelser og er mere tro mod sig selv, end de var før. Dermed ikke sagt, at udfordringerne er løst i løbet af kort tid – men jeg begejstres over at se, at der sker en udvikling relativt hurtigt.

Rummelig og nysgerrig
Mit udgangspunkt er nærvær og tryghed. Jeg er en opmærksom lytter, og jeg interesserer mig for andre, deres historier og følelser. Jeg spørger ind til, hvordan de har det, også hvis jeg fornemmer, at noget ikke bliver sagt direkte. Mit menneskesyn er rummeligt, og som person er jeg åben, nysgerrig og helt uden fordomme.

Det hjælper at tale om det
Ingen går igennem livet uden kriser, og jeg har selv oplevet, hvordan kriser påvirker mig og resten af familien. Men jeg har også oplevet, hvor meget det hjælper at mærke efter i sig selv og sætte ord på sine følelser og sige til og fra. Og det vil jeg gerne give videre til andre.

Helt privat er jeg gift for 2. gang (vi er nu gift på 8. år) og har fire voksne børn: to drenge på 18 og 20 år og to bonuspiger på 20 og 25. Vi bor i en lille by i Midt-/Nordsjælland.
 
 
 
 
Lindgren Terapi | CVR: SE 40593340 | Nørregade 28D, 1165 København K  | Tlf.: +45 40620297